officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

Πώς να φορέσετε animal print σωστά!

3 Μαρ, 2023 - 09:03
Πώς να φορέσετε animal print σωστά!

Αν υπάρχει ένα fashion item που είναι αδύνατον να αγνοήσει κάποιος, είναι εκείνο που κοσμείται από εντυπωσιακά μοτίβα.

Μικρά ή μεγάλα, abstract ή πιο αναγνωρίσιμα, όλα τα σχέδια χαρίζουν μια ιδιαιτερότητα στο look και αποκαλύπτουν κάτι για την προσωπικότητα εκείνης που τα φοράει, αφού η γυναίκα που επιλέγει patterns αν μη τι άλλο είναι τολμηρή.

Τα prints παραμένουν διαχρονικά αγαπημένα και στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων φιγουράρουν συνήθως τα φλοράλ και τα animal.

Τα τελευταία ανήκουν στα top trends και φέτος, γι’ αυτό σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας τα tips, για να τα φορέσετε σωστά!

Για αρχή, σας προτείνουμε να αφήσετε στην άκρη το mixing & matching και να επιλέξετε να ντυθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια με το ίδιο ακριβώς animal pattern.

Αυτή η συνοχή θα βοηθήσει το look σας να είναι ανεπιτήδευτα κομψό, γιατί δε θα κινδυνεύει από υπερβολές. Μπορείτε να φορέσετε ένα co-ord ή ένα φόρεμα.

Επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα σε royal μπλε με zebra print, ψηλοτάκουνα μποτάκια και ολοκληρώστε με ένα leather effect από τα γυναικεία μπουφάν.

Αυτό το σύνολο μπορεί να σταθεί από ένα επαγγελματικό meeting μέχρι και στην έξοδό σας για ένα ραντεβού ή μια θεατρική παράσταση, χαρίζοντάς σας ένα δυναμικό και fashionable look.

Τo animal print μιμείται το δέρμα των άγριων ζώων, γι’ αυτό αποκτά έντονη δυναμική και επαναστατικό χαρακτήρα.

Και εάν θέλετε το outfit σας να είναι λίγο πιο «ήσυχο», δεν έχετε παρά να ταιριάξετε το printed item με ένα μονόχρωμο και ιδανικά με ένα σε μια ουδέτερη απόχρωση.

Για παράδειγμα, φορέστε από τις γυναικείες μπλούζες μια εμπριμέ με μανίκι νυχτερίδα με ένα ανθρακί παντελόνι και neutral μποτάκια.

Με αυτό το σύνολο θα πετύχετε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, ενώ τα βλέμματα θα παραμείνουν στο top σας.

Γιατί αυτό είναι το πλεονέκτημα που έχουν τα neutral-toned fashion items: χτίζουν μια βάση, για να μπορέσετε στη συνέχεια εσείς να φορέσετε ό,τι θέλετε.

Τα μοτίβα είναι statement και μπορούν να φορεθούν όλον τον χρόνο ακόμα κι αν είναι μόνο ένα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα, ένα φουλάρι, μια ζώνη ή παπούτσια με animal prints.

Φανταζόμαστε μια δερμάτινη leopard ζώνη σε ένα total black σύνολο ή ένα patchwork φουλάρι που θα το φορέσετε πάνω από μια πλεκτή μπλούζα και ένα παντελόνι από δερματίνη, με μια φαρδιά ζώνη από πάνω του, για να γίνει αναπόσπαστο μέρος αυτού του look.

Αυτήν τη σεζόν μη φοβηθείτε τα animal prints, επιλέξτε τα και κάντε standout από το πλήθος!

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software