officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

Πως θα παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο

16 Σεπ, 2023 - 01:09
Πως θα παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο

Πλέον η έννοια του online betting έχει συνδεθεί άμεσα με τα προγνωστικά στοιχήματος, τη στρατηγική και φυσικά της υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τα επίγεια πρακτορεία. Για όσους έχουν δοκιμάσει τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στη Novibet η εμπειρία του στοιχήματος έχει αφήσει τις δικές της θετικές εντυπώσεις. Αν πάλι είσαι νέος παίκτης και θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στο διαδικτυακό δεν έχεις παρά να διαβάσεις τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό για το στοίχημα.  Ενημερώσου για τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό σε μία στοιχηματική πλατφόρμα και τα μικρά μυστικά που θα σε μεταμορφώσουν στον μεγάλο πρωταγωνιστή.

Εγγραφή σε μία στοιχηματική εταιρία

Έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα επίγεια πρακτορεία για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις στοιχηματικό λογαριασμό σε μία από τις νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία οι online bookmakers που διαθέτουν άδεια λειτουργίας είναι περιορισμένοι. Για να αποφύγεις τις περιπέτειες στη συνέχεια πρέπει να διαλέξεις πάροχο από την εγκεκριμένη λίστα της ΕΕΕΠ.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια που θα επηρεάσουν την απόφασή μου; Μία ματιά στις προσφορές, τις μεθόδους συναλλαγών, τη δυνατότητα για ζωντανό στοίχημα και την υπηρεσία live streaming θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις τελικές σου επιλογές. Εφόσον διαλέξουμε στοιχηματική εταιρία μπορούμε να συνεχίσουμε στην διαδικασία της εγγραφής. Μία απλή και σύντομη διαδικασία που περιγράφεται με αναλυτικό τρόπο σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα πρώτα σας πονταρίσματα. Αν πάλι κάτι σας διαφεύγει και δυσκολεύεστε στο άνοιγμα του λογαριασμού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ζητώντας επιπλέον πληροφορίες.

Κατάθεση στον στοιχηματικό μου λογαριασμό

Αναζητήστε το κουμπί της κατάθεσης για να κατευθυνθείτε στε σελίδα του ταμείου σας. Θα ανοίξουν μπροστά σας μία σειρά επιλογών για να ολοκληρώσετε την πρώτη σας κατάθεση. Στις περισσότερες εταιρίες θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία συναλλαγών όπως τραπεζικοί λογαριασμοί, χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, e-wallets και πολλές ακόμα επιλογές. Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εγγυημένη. Η χρήση σύγχρονων μεθόδων κρυπτογράφησης δεν επιτρέπουν την διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών προς τρίτους. Για τις περισσότερες μεθόδους κατάθεσης δεν υπάρχουν χρεώσεις. Προσοχή ωστόσο γιατί κάποιες από αυτές μπορεί να συνοδεύονται από ξεχωριστές προωθητικές ενέργειες και μπόνους*.

Ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων

Η επόμενη κίνηση που θα σας ζητήσουν από την στοιχηματική εταιρία είναι η ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων. Είναι μία διαδικασία που ορίζεται από το νόμο και έχετε στη διάθεσή σας περίπου 30 ημέρες για να την ολοκληρώσετε. Με τον τρόπο αυτό γίνεται προσπάθεια να αποφευχθεί το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κάνοντας πιο ασφαλές και αξιόπιστο το παιχνίδι σας στο διαδίκτυο. Τα στάδια ταυτοποίησης είναι δύο. Καταρχήν επιβεβαιώνετε το άνοιγμα του λογαριασμού σας με την χρήση ενός Link που αποστέλλεται στο email που δηλώσατε αρχικά. Στη συνέχεια πρέπει να στείλετε αντίγραφο της ταυτότητά σας και από τα δύο όψεις καθώς και ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας. Το τμήμα εξυπηρέτησης θα εξετάσει τα στοιχεία σας και θα ενεργοποιήσει τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση θα δείτε τον λογαριασμό σας να κλειδώνει με το πέρας των 30 ημερών προθεσμίας που λάβατε εξαρχής.

Τοποθέτηση στοιχημάτων

Ολοκληρώνοντας την πρώτη σας κατάθεση μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή των στοιχημάτων. Αναζητήστε τα αθλήματα που σας ενδιαφέρουν και ποντάρετε στα σημεία που έχετε αποφασίσει. Οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις σας. Μείνετε σταθεροί στα αθλήματα που γνωρίζετε καλά για να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης κόντρα στον bookmaker. Με την πρώτη σας κατάθεση είναι πολύ πιθανό να πιστωθεί στον λογαριασμό σας ένα σημαντικό μπόνους εγγραφής*. Προσοχή στα ψιλά γράμματα ωστόσο για να μπορέσετε να εκπληρώσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη προσφορά.

Ανάληψη κερδών στο διαδικτυακό στοίχημα

Ο σκοπός του παιχνιδιού σας δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στον bookmaker. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποσύρετε τα κέρδη σας και δεν γνωρίζετε τον τρόπο. Επιλέξτε το κουμπί ανάληψη για να κατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα. Οι επιλογές που προσφέρει κάθε εταιρία μπορεί να διαφέρει όμως οι βασικές επιλογές παραμένουν ίδιες. Προσοχή ωστόσο στις επιλογές σας. Θα πρέπει να επιλέξετε μία μέθοδο με την οποία έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση η συναλλαγή σας δεν θα ολοκληρώνεται ενώ θα σας ζητούνται εκ νέου στοιχεία ταυτοποίησης.

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για τα θέματα που μπορεί να απασχολήσουν το παιχνίδι σας. Δείτε περισσότερα για προγνωστικά στοιχήματος από τη Novibet εδώ: https://www.novibet.gr/blog/prognostika-stoixima. Μείνετε σταθερά στο υπεύθυνο παιχνίδι και μην ρισκάρετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software