officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Κέρκη Σάμου

28 Δεκ, 2018 - 12:12
Ο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Κέρκη Σάμου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου.

Ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα της Δραπετσώνας έχει καθίσει στον πάγκο πολλών ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ άλλων του Παμβοχαϊκου(2008-13),του Εθνικού Πειραιώς(2014-15)και της ΑΕΚ(2016-17)ενώ στην Α1 κατηγορία έχει συνεργαστεί με τις ομάδες της ΑΕΚ(2015) και του Φοίνικα Σύρου(2015-16).

Επιπλέον,ο νέος προπονητής θα έχει μαζί του στην ομάδα του Κέρκη τον Άλεξ Μεσσάλα ο οποίος είναι βοηθός προπονητή,τον στατιστικολόγος Μένιο Φραγκιαδάκη και τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Μανιατάκη.Ο πρώτος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου με τον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του θα είναι το εκτός έδρας παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2019 με την ομάδα του Κοροίβου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:«Η ομάδα του Α.Σ. Κερκη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο , καθώς και με τους συνεργάτες του Αλεξ Μεσσαλα(βοηθό προπονητή) , Μενιο Φραγκιαδακη (Στατιστικολογο) και Ανδρεα Μανιατακη (φυσιοθεραπευτή).Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει πλούσια εμπειρία στην προπονητική καθώς έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα σε ομάδες της Α2 όπως Δραπετσώνα ,Α.Ο. Μαρκοπούλου , ΑΕΚ , Εθνικός Πειραιά καθώς και στην πρώτη εθνική κατηγορία πάλι με την ομάδα της ΑΕΚ ,του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαικου.»

φωτό: Ο Αντώνης Παπαδόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ (aek24hours.gr)

 

Ηλιάνα Τζούφα

allaboutsportslife.blogspot.com

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software