officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ μαζί με την Φραντζέσκος Α.Ε.

8 Μαρ, 2019 - 07:03
Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ μαζί με την Φραντζέσκος Α.Ε.

Α.Σ Κερκης Μαραθοκαμπου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια του. Μια εταιρια που έχει όλα αυτά τα χρόνια δείξει έμπρακτα την στηρίξη της σε πολλά αθλητικά δρώμενα του νησιού και σωματεία. Τις Επιχειρήσεις Φραντζεσκος ΑΕ.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ιωάννη και Γρηγόριο Φραντζέσκο με την μορφή της Ομορρύθμου Εταιρίας το 1962 και αποτέλεσε ουσιαστικά τη συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης με παράδοση 50 και πλέον ετών στην παραγωγή ούζου.

Εκτός από την παραγωγή ούζου, που κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, η οικογένεια παράγει και Brandy, με βάση τα φημισμένα κρασιά Σάμου και άλλα αλκοολούχα ποτά όπως λικέρ φρούτων και βερμούτ. Η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπόριο και διανομή οίνων, ποτών, αναψυκτικών, ζύθου και ειδών διατροφής. Το 1992 οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς οδήγησαν σε μεταφορά της έδρας της στην περιοχή Φλόκα Βαθέος Σάμου, μόλις 1 χλμ από την πόλη της Σάμου, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι παραγωγής, εμφιάλωσης και συσκευασίας ούζου καθώς και αποθηκευτικοί χώροι προϊόντων και εμπορευμάτων. Την ίδια περίοδο η εταιρία μετατρέπεται σε Ανώνυμη με τη σημερινή επωνυμία και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της τόσο στον τομέα της μεταποίησης όσο και σε αυτόν της εμπορίας.

Κύριοι Μέτοχοι της Α.Ε. είναι ο Παναγιώτης Φραντζέσκος, γιος του αποβιώσαντος Ιωάννη, καθώς και ο Γρηγόριος Φραντζέσκος, που συνδυάζοντας πείρα ετών, άριστη γνώση του αντικειμένου, φερεγγυότητα και συνέπεια, οδηγούν με επιτυχία την εταιρία σε συνεχώς ανοδική πορεία.

Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας!

Ο Πρόεδρος

Βοσδογάννης Κλεάνθης

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software