officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Η Σάμος στο 2ο Φεστιβάλ YACHTING στη Μαρίνα Αλίμου

11 Απρ, 2019 - 08:04
Η Σάμος στο 2ο Φεστιβάλ YACHTING στη Μαρίνα Αλίμου

O Δήμος Σάμου, στα πλαίσια της συνεχούς του προσπάθειας για την τουριστική προβολή και προώθηση του νησιού, συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ YACHTING, που αποτελεί μία μεγάλη γιορτή του θαλάσσιου τουρισμού και πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Απριλίου, στη Μαρίνα Αλίμου.

Το YACHTING Φεστιβάλ έχει ως σκοπό να παρουσιάσει την μοναδικότητα του θαλάσσιου τουρισμού προβάλλοντας τις δραστηριότητες που προσφέρονται στους επισκέπτες των παράκτιων περιοχών και δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να επιβιβαστούν σε σκάφη βιώνοντας την τουριστική αυτή εμπειρία.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις προορισμών που διαθέτουν υποδομές θαλάσσιου τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στην οποία ο Δήμος Σάμου θα παρουσιάσει και θα προβάλει βίντεο που θα αναδεικνύει τις υποδομές του νησιού για το YACHTING και υποδοχή κρουαζιερόπλοιων. Η Σάμος έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί σε μεγάλες εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού και να προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software