officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2023

2 Ιουλ, 2023 - 01:07
Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2023

Το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2023 (ΑΜ2023) συνεχίζεται για όγδοη φορά από Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 και διεξάγεται σε συνέχεια του χειμερινού προγράμματος, παράλληλα σε 11 απομακρυσμένα νησιά

 Τα νησιά που θα διανύσουν τα  καλοκαιρινά μονοπάτια φέτος είναι ο Άγιος Ευστράτιος,  η Αμοργός, η Αστυπάλαια, η Κάσος, το Καστελλόριζο,  οι Λειψοί, η Νίσυρος, η Τήλος, η Κίμωλος, τα Ψαρά  και οι Φούρνοι Κορσέων. Στο καλοκαιρινό camp αθλητικών δραστηριοτήτων συμμετέχουν παιδιά που κατοικούν μόνιμα στα νησιά αυτά.

 Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης, αθλητισμό, ευαισθητοποίηση, μάθηση και κυρίως παιχνίδι και διασκέδαση. Παιχνίδια προσανατολισμού, περίπατοι, όπως και κυνήγι θησαυρού δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα ενώ η σωστή διατροφή μας παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας για τις επιμορφωτικές μας δραστηριότητες. 

 Το τρίπτυχο των Αθλητικών Μονοπατιών:

•           παιχνίδι

•           ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων

•           κοινωνικοποίηση

 Φέτος έχουμε τη χαρά να έχουμε ως συνταξιδιώτες μας στα Αθλητικά Μονοπάτια την ομάδα του Schoolwave με δύο νεανικά συγκροτήματα, τα οποία θα πραγματοποιήσουν  μουσικό επιμορφωτικό εργαστήρι για τα παιδιά και  θα κλείσουν με μουσική συναυλία στην τελετή λήξης, στα νησιά της Νισύρου και της Αστυπάλαιας.  Φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε στο πλευρό μας το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την βοήθεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν προγράμματα εικαστικών, ρομποτικής και πειραμάτων.

 Συνοδοιπόρο για άλλη μία χρονιά θα έχουμε και το Safe Water Sports (SWS), ενώ την παρέα μας θα εμπλουτίσουν η μαθητική ομάδα Κινηματογράφησης Homo Ludens οι οποίοι θα παρουσιάσουν εργαστήρι κινηματογράφησης. Τέλοςη ομάδα χορού La Timba θα μας προσφέρει Latin χορευτικά στην τελετή λήξης, στα νησιά των Φούρνων και των Λειψών. Για να κλείσουμε θεαματικά το θερινό μας πρόγραμμα, σε όλα τα νησιά προγραμματίζουμε  τελετή λήξης η οποία θα περιλαμβάνει αθλητισμό, μουσική, χορό και εορταστική διάθεση ώστε να χαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά μας ΑΜ όπως τους αρμόζει.

Το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» διοργανώνεται από το 2015 και υλοποιείται από την «Αναγέννηση & Πρόοδο» και από το Sports Excellence | Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α' Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software