officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος» - Οι αιτήσεις συμμετοχής

14 Φεβ, 2024 - 04:02
Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος» - Οι αιτήσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για έβδομη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Ο αγώνας των 21 χμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.

Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και επιστροφή, με ώρα εκκίνησης 9:30 π.μ.

Παράλληλα θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά και αγώνας δρόμου Special Olympics 600 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, με ώρα εκκίνησης 9:35 π.μ από την πλατεία Πυθαγόρα έως τη περιοχή Γεφυράκι και επιστροφή .

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή 31 Μαρτίου από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Τα έντυπα αιτήσεων εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη συνέχεια αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, Κατάστημα Di Μario ( στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι, καθώς και στο Γυμναστήριο Παλμός Athletic Center

Καλούμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, ιδιαίτερης συμβολικής αξίας, που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 15 Μαρτίου 2024

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!!!

Δείτε  τα έντυπα αιτήσεων. Για τα 4 χιλιόμετρα - ΗμιμαραθώνιοςSpecial Olympics 600 μέτρων

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software