officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

17 Ιουλ, 2020 - 10:07
Ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς  που αφορά τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2020-2021, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.

Η καινοτόμος διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) και μ’ αυτό τον τρόπο αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών.Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. 

Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στη Δ/νση Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου και στο τηλέφωνο 2273380177.

 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software