officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σάμος: Εθελοντική εργασία για όποιον έχει ανάγκη

7 Νοε, 2020 - 08:11
Σάμος: Εθελοντική εργασία για όποιον έχει ανάγκη

Πολλές συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα έχουν επικοινωνήσει μαζί μας με πρόθεση να στηρίξουν τη Σάμο. Η αλληλεγγύη τους μας γεμίζει με δύναμη και χαρά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Όμως, δεν έχει ανακοινωθεί από τους αρμόδιους κάποιο αποτέλεσμα χαρτογράφησης και αξιολόγησης αναγκών. Για αυτό καλούμε όποιον έχει ανάγκη για κάποιο είδος ή για βοήθεια σε εργασία (ενδεικτικά: μεταφορές, απομάκρυνση μπαζών ή ό,τι άλλο) να επικοινωνήσει μαζί μας στο inbox της σελίδας μας στο fecebook ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,this)" rel="noreferrer">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Ανοιχτή Συνέλευση Σάμου με βάση τις δυνάμεις μας και το δίκτυο αλληλεγγύης με άλλες συλλογικότητες θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί.

Ταυτόχρονα, καλούμε όποιον και όποια έχει διάθεση να συμβάλλει να επικοινωνήσει μαζί μας.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software