officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σύλλογος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Σάμου : Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου

30 Ιαν, 2021 - 07:01
Σύλλογος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Σάμου : Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης, που είχε κηρύξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών και άλλα συνδικάτα, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου και του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και ο Σαμιακός λαός.

Ζήτησαν την άμεση προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, κυρίως σε γάντια, την στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις ειδικότητες, την χορήγηση κανονικών αδειών στους εργαζόμενους ( που κατά τα λεγόμενα της Κυβέρνησης υπάρχει θωρακισμένο σύστημα υγείας), στους υγειονομικούς έχουν ανασταλεί οι άδειες εδώ και μήνες.

Επίσης απαίτησε ο Σύλλογος να γίνουν προσλήψεις, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να λειτουργήσουν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σάμου. Από την πλευρά της Διοίκησης δεν υπήρξε καμία δέσμευση.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου προετοιμάζεται για την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία στις 16 Φεβρουαρίου, με κύρια αιτήματα, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software