officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Λέκκα Σάμου Video: Δόθηκαν είδη ατομικής προστασίας απο τον Δήμο, συνεχίζεται ο υγειονομικός αποκλεισμός μέχρι την Δευτέρα

9 Απρ, 2021 - 08:04
Λέκκα Σάμου Video: Δόθηκαν είδη ατομικής προστασίας απο τον Δήμο, συνεχίζεται ο υγειονομικός αποκλεισμός μέχρι την Δευτέρα
Μια δράση κοινωνικής ευθύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο Δυτικής Σάμου ως μια ελάχιστη ένδειξη μέριμνας και συμπαράστασης στους κατοίκους της Τ.Κ Λέκας.
Με στόχο την διασφάλιση του σημαντικότερου αγαθού ,της υγείας, προσφέρθηκαν από το δήμο 160 σετ προϊόντων ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά και κρεμόσουνα ) τα οποία διανεμήθηκαν από τους υπαλλήλους του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Μαθιό Κων/νο.
Με αυτή την ενέργεια ο Δήμος Δυτικής Σάμου θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ως υπεύθυνοι πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να συντασσόμαστε με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας προκειμένου να βγούμε αλώβητοι το συντομότερο δυνατό από αυτή την υγειονομική κρίση.Υπενθυμίζουμε τέλος ότι ο υγειονομικός αποκλεισμός της Λέκκας συνεχίζεται μέχρι τις 6 το πρώι της Δευτέρας 12 Απριλίου.
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software