officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Τούρκοι πέρασαν στη Σάμο με υποβρύχια σκούτερ και τους γυρίσαμε πίσω ισχυρίζετε Τουρκική εφημερίδα

30 Σεπ, 2021 - 08:09
Τούρκοι πέρασαν στη Σάμο με υποβρύχια σκούτερ και τους γυρίσαμε πίσω ισχυρίζετε Τουρκική εφημερίδα

Μια ιστορία με πολλά ερωτηματικά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ σύμφωνα με τη οποία, τρεις Τούρκοι εντοπίστηκαν μέσα σε  βάρκα, εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και  αφού προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να περάσουν στην Ελλάδα και την Σάμο με υποβρύχια σκούτερ.

Σύμφωνα πάντα με την  εφημερίδα Γενί Σαφάκ (σ.σ. η οποία ανήκει στον συμπολιτευόμενο του Τ. Ερντογάν τύπο) οι τρεις Τούρκοι συνελήφθησαν από την γειτονική  Ακτοφυλακή, και ενώ βρισκονταν  μέσα σε μικρή  φουσκωτή βάρκα, την στιγμή που προσπαθούνσαν να προσεγγίσουν την τουρκική ακτή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι τρείς  αρχικά ισχυρίστηκαν πως πήγαν για ψάρεμα, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε πως πρόκειται για πρώην αξιωματικούς που εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους επειδή ήταν μέλη του δικτύου Γκιουλέν.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ υποστηρίζει ότι ουσιαστικά πρόκειται για ...επαναπροώθηση και αυτό γιατί  οι τρεις ομοεθνείς τους  ηλικίας 31, 32 και 34 ετών αντίστοιχα, αρχικά κατάφεραν να περάσουν από τα τουρκικά παράλια προς την Σάμο με τη χρήση των  υποβρύχιων σκούτερ αλλά εντοπίστηκαν απο το Ελληνικό Λιμενικό και τους γύρισαν πίσω.

 
Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία αλλά και σε βίντεο της τουρκικής εφημερίδας που βρίσκονταν πάνω στο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, οι τρείς τούρκοι κατάφεραν να φτάσουν με ένα μικρό βαρκάκι απέναντι χωρίς καν να βραχούν.
 
Όπfeto2
 
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software