officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου Γ. Διακοσταμάτης στις καρναβαλικές εγκαταστάσεις της Πάτρας

5 Οκτ, 2021 - 06:10
Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου Γ. Διακοσταμάτης  στις καρναβαλικές εγκαταστάσεις της Πάτρας

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη της Πάτρας, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Αρωγής και Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Σάμου Γιώργος Διακοσταμάτης είχε συνάντηση με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ – Κοινωφελούς Επιχείρησης, Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ τον ξενάγησε στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων καθώς και στην έκθεση των βραβευθέντων μελετών για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας που φιλοξενείται από 1/10/2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ4. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το χώρο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, στο Πετρωτό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας σε σχέση με το Καρναβάλι κάθε τόπου (Πάτρα-Σάμος). Ταυτόχρονα αποτέλεσε μια ευκαιρία να ενημερωθεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για το νέο εγχείρημα της πόλης της Πάτρας, δηλαδή την δημιουργία του νέου πολιτιστικού πολυχώρου με επίκεντρο το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη στα Παλαιά Σφαγεία.

 kdsswrtsmj615c581f5789f

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Ήρα Κουρή εκδήλωσε την πρόθεσή -διάθεσή της για συνεργασία και υποσχέθηκε την συνδρομή της ΚΕΔΗΠ σε όποιες καρναβαλικές δράσεις θα σχεδιαστούν και θα γίνουν στο όμορφο νησί της Σάμου.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ. Διακοσταμάτη ήταν πολύ θετική, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων.

thebest.gr

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software