officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ο Σύλλογος εστίασης εκφράζει έντονα τη διαμαρτυρία του για την αυστηρή αντιμετώπιση της Αστυνομίας

28 Ιουν, 2022 - 02:06
Ο Σύλλογος εστίασης εκφράζει έντονα τη διαμαρτυρία του για την αυστηρή αντιμετώπιση της Αστυνομίας

Ο Σύλλογος εστίασης της πόλης της Σάμου εκφράζει έντονα τη διαμαρτυρία του για την αυστηρή αντιμετώπιση της Αστυνομίας προς του συναδέλφους επιχειρηματίες της πόλης της Σάμου και έναν επιχειρηματία του Κοκκαρίου τις τελευταίες 15 μέρες, σχετικά με την παράβαση ωραρίου και έντασης μουσικών οργάνων.

Κύριοι, η εστίαση στην πόλη μας έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια από την κρίση του προσφυγικού, την πανδημία, έχουν ξαναφτιαχτεί τα μαγαζιά μετά από τον φονικό σεισμό των 7 ρίχτερ και το τσουνάμι, κρατήσαμε όρθια την διασκέδαση κάτω από απρόβλεπτα άσχημες συνθήκες και ψυχολογική πίεση.

Η Σάμος μας αυτή την περίοδο πρέπει να γίνεται viral για τις ομορφιές του τόπου της , τα ξενοδοχεία της , και την προσπάθεια της εστίασης να κρατήσει τον παλμό σε ένα μέρος που ακόμη έχει πληγές, και όχι να γίνεται ξανά γνωστή με εικόνες που μας προσβάλλουν και μας προβληματίζουν.

Καλούμε τις αρχές του τόπου μας, να συμβάλλουν σε αυτήν την υπέρ προσπάθεια που κάνουμε για το νησί μας , και να αξιολογούν καλύτερα κάποιες καταστάσεις και το μέγεθος της επικινδυνότητας κάθε περίπτωσης, ώστε να μην φτάνουμε σε ακραίες καταστάσεις.

Το νησί μας έχει απεριόριστες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης , είναι η τελευταία του ευκαιρία, ας πορευτούμε όλοι μαζί προς αυτόν τον στόχο.

ΔΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software