officeart horizontal  

 

Κοινωνία

«Samia 2022» Συναυλία μπάντας Λιμενικού Σώματος

19 Ιουλ, 2022 - 04:07
«Samia 2022»  Συναυλία μπάντας Λιμενικού Σώματος

Στη τελετή λήξης, του αθλητικού Camp «Samia 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Αθλητικού Προγράμματος του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω», θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί, για πρώτη φορά στο νησί μας, η πολυπληθής μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Πυθαγόρα και ώρα 21:00.

Η Μουσική Λ.Σ. ιδρύθηκε το 1946 με την υπουργική απόφαση υπ' αριθ. 56349 της 4ης Δεκεμβρίου 1946. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μπάντας έγινε στην εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου του 1947. Η Υπηρεσία Μουσικής στην πολύχρονη παρουσία της έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μουσικών εκδηλώσεων.

Η ΥΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. καθώς και σε λοιπές κοινωνικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές τελετές - εορτές, στην επίσημη αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα καθώς και σε ετήσιες εκδηλώσεις οργανώσεων κοινωφελούς σκοπού όπως το ΑΡΓΩ και η UNICEF. Έχει δώσει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Ναυτική Εβδομάδα καθώς και άλλων διοργανώσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τον όμιλο εταιρειών «ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε» για την υποστήριξη και προσφορά τους, στην οργάνωση του αθλητικού Camp «Samia 2022» και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο «Samos Bay Beach Hotel» για τη διαμονή & την εταιρεία «Samos Island Tours-Travel Agency» για τις μεταφορές, των μελών της μπάντας, των ολυμπιονικών και των εκπροσώπων του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software