officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΣΑΜΟΣ Λευκή Νύχτα 2022

29 Ιουλ, 2022 - 03:07
ΣΑΜΟΣ Λευκή Νύχτα 2022

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο & το Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, Σάμου διοργανώνει στις 30 Ιουλίου 2022 τη «Λευκή Νύχτα 2022», η οποία πραγματοποιείται φέτος μετά από απουσία δύο ετών.

Η «Λευκή Νύχτα» αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές Ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Η πόλη της Σάμου μπαίνει σε εορταστικό ρυθμό, με διάθεση για ατελείωτη διασκέδαση.

Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 19.00 έως τις 24.00, ενώ παράλληλα τα καταστήματα της εστίασης θα εξυπηρετούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ίδια μέρα γιορτάζονται οι «Σάμιοι Άγιοι». Θα τελεστεί εσπερινός  στις 19:30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και κατόπιν θα γίνει λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και Ιερών εικόνων των Αγίων, με προορισμό την πλατεία Πυθαγόρα, όπου στις 20:45, θα ψαλεί μια σύντομη δέηση.

Η παραλιακή οδός από το ύψος του πρώην Ξενοδοχείου «Xenia» μέχρι τον τουριστικό λιμένα θα παραμείνει κλειστή από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 03:00 το πρωί. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα παρέχουν ενημέρωση για τις παρακάμψεις οδών και σημεία στάθμευσης.

Το προαύλιο των Γυμνασίων Σάμου θα είναι ανοιχτό για στάθμευση αυτοκινήτων.

Το ΚΤΕΛ Σάμου έχει ανακοινώσει τα δρομολόγιά του από όλη την Σάμο και το κόστος του εισιτηρίου ανά περιοχή. Προτείνουμε προ κράτηση εισιτηρίων για την εξασφάλιση της εύκολης και σίγουρης μετακίνησής των επισκεπτών.

Στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη θα βρίσκεται και Λούνα Παρκ για τους μικρούς μας φίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των σελίδων:

https://www.facebook.com/whitenightsamos/ & https://www.facebook.com/search/top/?q=εμπορικός σύλλογος σάμου

Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση, με ασφάλεια!

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software