officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Η Δημοτική αρχή υποδέχθηκε την ομάδα αθλητών από τη Σάμο των Special Olympics Hellas

21 Απρ, 2023 - 12:04
Η Δημοτική αρχή υποδέχθηκε  την ομάδα αθλητών από τη Σάμο των Special Olympics Hellas

Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τα Special Olympics, η Δημοτική αρχή υποδέχθηκε  στο Δημαρχιακό Μέγαρο την ομάδα αθλητών από τη Σάμο των Special Olympics Hellas.

Οι αθλητές επιβραβεύτηκαν από τα Special Olympics Hellas για την προσπάθειά τους με δώρα και αθλητικά είδη για τις προπονήσεις τους, προσφορά του Προγράμματος, ενώ στον αθλητή που κέρδισε το φλουρί δόθηκε επιπλέον ένα ρολόι smart.

Η δημοτική αρχή έδωσε  θερμά συγχαρητήρια  στους αθλητές και στις οικογένειές τους, στον Τοπικό Συντονιστή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου, στους προπονητές κ.κ. Ελένη Παντελούκα, προπονήτρια Στίβου και τον Γιάννη Σαμολαδά, προπονητή πινγκ πονγκ.

Τέλος ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κ. Διονύση Κοδελλά και την εθνική Διευθύντρια, κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου, τους οποίους εκπροσώπησε η κ. Γεωργία Βαρδίκου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου καταλήγει λέγοντας "Όλοι μαζί ενωμένοι, θα προσφέρουμε τα μέγιστα για την ουσιαστική υποστήριξη των ατόμων με νοητική αναπηρία του νησιού και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο."

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software