officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σε Σάμο- Ικαρία, υπάλληλοι απο το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας

26 Απρ, 2023 - 04:04
Σε Σάμο- Ικαρία, υπάλληλοι απο το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Σάμου την 10η Μαΐου 2023 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α που τώρα κατοικούν στην Σάμο και την ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου , πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα που θα αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security Administration πχ Απόκτηση Αριθμού Social security,ενημέρωση για συντάξιμα χρόνια ,κατάργηση του MEDICARE κλπ ).

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 10η Μαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη από τις 9:00πμ. έως τις 2:00μμ. στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Μετά την Σάμο θα επισκεφθούν το νησί της Ικαρίας την 12η Μαΐου 2023. 

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκα Ικαρίας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 12η Μαΐου 2023 ημέρα Παρασκευή από τις 9:00πμ. έως τις 12:00μμ. στην Αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου του Αγίου Κηρυκου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software