officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει για τον επιμερισμό του ειδικού τέλους ΑΠΕ

23 Ιουν, 2023 - 03:06
Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει για τον επιμερισμό του ειδικού τέλους ΑΠΕ

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες με βάση τα προβλεπόμενα από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ότι αναφορικά με τις Κοινότητες όπου λειτουργούν Σταθμοί Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Υβριδικοί Σταθμοί για το έτος 2020, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα  του προσωρινό πίνακα με τους αριθμούς παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια για τον επιμερισμό του ειδικού τέλους ΑΠΕ 1%.

Ο «Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020» επισυνάπτεται.

Όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις ενεργών παροχών οι αριθμοί των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., οι δικαιούχοι οικιακοί καταναλωτές μπορούν να υποβάλλουν στο Δήμο Δυτικής Σάμου, εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων, αίτηση για έκδοση βεβαίωσης με την οποία θα βεβαιώνεται ότι η ενεργή σύνδεσή τους δεν συμπεριλαμβάνεται στον εν λόγω πίνακα και βρίσκεται εντός των ορίων της Κοινότητας, της οποίας οι οικιακοί καταναλωτές είναι δικαιούχοι, παρέχοντας παράλληλα εξουσιοδότηση στο Δήμο Δυτικής Σάμου να αποστείλει στο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. το αίτημά τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα δέχεται τις ανωτέρω βεβαιώσεις από το Δήμο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι και τις 17 Ιουλίου 2023. Μετά την ημερομηνία αυτή, υποβολές βεβαιώσεων δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Επισημαίνεται ότι δικαιούχοι είναι οι οικιακοί καταναλωτές και ΜΟΝΟ, που είχαν ενεργή σύνδεση μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023.

Ύστερα από τα παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο Δυτικής Σάμου για έκδοση βεβαίωσης μέχρι και τη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software