officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΜΕ SAMOS COCKTAILS

8 Σεπ, 2023 - 08:09
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΜΕ SAMOS COCKTAILS

Μια μοναδική βραδιού κεφιού και σαμιώτικου κρασιού έχει ετοιμάσει για τους πολλαπλούς του φίλους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας, ο Eξωραιστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" Καρλοβάσου, το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023 σε όλο το χώρο του λιμανιού, με live μουσική.

Η δυνατή ομάδα του music bar Puerto, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό της Σάμου, ειδικά για αυτή τη βραδιά προετοίμασαν μια σειρά από ευκολόπιοτα και απολαυστικά cocktails με σαμιώτικα κρασιά του Συνεταιρισμού, σε συνδυασμούς που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και στην ειδική τιμή των 5 ευρώ, γιατί κανείς δεν μπορεί να πιει μόνο ένα...

Και δεν είναι μόνον αυτό! Οι γνωστές μουσικές επιλογές αναμένεται να ξεσηκώσουν όλους μας δίνοντας μοναδικές νότες κεφιού και χαράς. Και, για να μείνει πραγματικά αξέχαστη αυτή η εκδήλωση «αποχαιρετισμού» στο καλοκαίρι, το κέρασμα του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου θα είναι σε κάθε άτομο, από ένα σφηνάκι Samos Vin Doux για να έχουμε ένα «γλυκό» και απολαυστικό φθινόπωρο.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software