officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σάμος: Τον "έγδυσαν" ηλεκτρονικά και του χρέωσαν και δάνεια!

9 Νοε, 2023 - 10:11
Σάμος: Τον "έγδυσαν" ηλεκτρονικά και του χρέωσαν και δάνεια!

Θύμα απάτης έπεσε ένας 72χρονος άντρας στην περιοχή του Πυθαγορείου όταν υπέκυψε στις πιέσεις αγνώστων που του συστήθηκαν ως ειδικοί στα κρυπτονομίσματα. 

Το κρυπτονόμισμα, είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο λειτουργεί ως μέσο συναλλαγών, όπως δηλαδή ένα οποιοδήποτε νόμισμα.

Η παραγωγή και η αποθήκευση του γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και βασίζεται στην αρχή της κρυπτογραφίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν τρίτα πρόσωπα να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία.

Τον Αύγουστο του 2023, το θύμα της απάτης, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τρεις άγνωστους δράστες οι οποίοι του παρουσιάστηκαν ως ειδικοί επί οικονομικών θεμάτων και του πρότειναν κάποιες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Μετά απο αρκετές συνομιλίες, σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου, τον έπεισαν και δέχτηκε να ακολουθήσει κάποιους υπερσυνδέσμους που του έστειλαν οι απατεώνες. Με το τρόπο αυτό απέκτησαν  πρόσβαση σε τρεις τραπεζικούς του λογαριασμούς και γρήγορα εξαφάνισαν απο αυτούς  60.788 ευρώ.

Δεν στάθηκαν μόνο σε αυτό όμως, με τα στοιχεί του θύματος στην κατοχή τους αιτήθηκαν και πήραν στο όνομα του μικρά δάνεια 4.500 ευρώ, τα οποία τώρα φαίνεται να χρωστάει εκείνος!

 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software