officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ανακοίνωση για τη συκοφάντηση της προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων Δήμων Σάμου

22 Νοε, 2023 - 09:11

Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τη συκοφάντηση της προέδρου του Συλλόγου υπαλλήλων των Δήμων Σάμου από δημοσιογράφο τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών ο δημοσιογράφος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στην πρόεδρο του Συλλόγου, θίγοντας τα τυπικά προσόντα, την υπηρεσιακή της κατάσταση και αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο τοποθέτησής της για τη θέση ευθύνης που υπηρετεί.

Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μέσο και ο ίδιος δημοσιογράφος διασύρει εργαζόμενους του Δήμου. Πριν λίγο καιρό ο συγκεκριμένος δημοσίευσε αναφορά η οποία απευθυνόταν στο Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου και προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου, η οποία έφερε ονόματα εργαζομένων και τους έθιγε προσωπικά για τη θέση που κατέχουν.

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για απαράδεκτα περιστατικά που γεννούν σοβαρά ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητα.

Το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τις συκοφαντικές επιθέσεις και τις δημοσιοποιήσεις ονομάτων εργαζομένων που ασκούν τα καθήκοντα τους με ευθύνη και επαγγελματισμό κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω της υποστελέχωσης, και δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε τέτοιου είδους διασυρμούς.

Τέλος, καλούμε τη Δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου να παρέμβει άμεσα, πράγμα που έπρεπε να είχε κάνει χθες, διότι έχει αφήσει ζητήματα να διαιωνίζονται, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση όπου διασύρονται εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και ταλαιπωρούνται ψυχικά και σωματικά. Η Δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου να πάρει θέση τώρα προκειμένου να σταματήσουν κάθε είδους επιθέσεις κατά εργαζομένων, απ’ όπου και αν προέρχονται, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ψυχική ηρεμία των εργαζομένων και η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software