officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΔΕΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

1 Φεβ, 2024 - 02:02
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΔΕΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Συνάντηση με τον νέο διοικητή της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν.), Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, είχε σήμερα Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου .

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και τηςστρατιωτικής διοίκησης σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Διοικητής Α.Σ.Δ.Ε.Ν. τόνισε την ανάγκη θωράκισης των νησιών μας αλλά και τα πλεονεκτήματα του νησιού μας από το οποίο έλκει την καταγωγή του. Όπως ανέφερε, άλλωστε, το ένα τρίτο της επαγγελματικής του πορείας το έχει διανύσει σε μονάδες της Σάμου.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ θα επιτελέσει με άριστο τρόπο τα καθήκοντά του, εξαίροντας τις ικανότητες, την άριστη υπηρεσιακή κατάρτιση και την έως σήμερα πορεία του.

Ο Στρατηγός επέδωσε στον Δήμαρχο ως δώρο μια γυάλινη πλακέτα με το έμβλημα της ΑΣΔΕΝ που αποτελεί αναπαράσταση της Πύλης των Λεόντων των Μυκηνών και συμβολίζει την ισχύ και την ενότητα του έθνους δια μέσου των αιώνων.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software