officeart horizontal  

 

Κοινωνία

«Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Σάμου

25 Ιουλ, 2018 - 02:07
«Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Σάμου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού πως οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας θα πραγματοποιηθούν κανονικά το Σάββατο 28 Ιουλίου.

Οι δύο σύλλογοι συμμετέχουν στο τριήμερο εθνικό πένθος και δεσμεύονται να στηρίξουν τους πυρόπληκτους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Παράλληλα τη Λευκή Νύχτα, έναντι της Εθνική Τράπεζας Ελλάδος, θα υπάρχει περίπτερο του κοινωνικού παντοπωλείου στο οποίο όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Καλό θα ήταν νωρίτερα, μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης, να έχετε ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής. Η ανακοίνωση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου κάνει έκκληση για αίμα (η αιμοδοσία Σάμου συμμετέχει στην Λευκή Νύχτα και θα μπορεί να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά).

Επίσης για όσους επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά του πληγέντες μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418 ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418 με Δικαιούχο τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Σας παρακαλούμε αυτή η συγκλονιστική καταστροφή, να μην αποτελέσει αφορμή αντιπαράθεσης κατοίκων και επαγγελματιών της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Μιχάλης Μητσός

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Μανώλης Γιοκαρίνης

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software