officeart horizontal  

 

Οικονομία

Samos Holidays : Συγκρατημένη αισιοδοξία για το φετεινό καλοκαίρι

10 Μάι, 2021 - 02:05
Samos Holidays : Συγκρατημένη αισιοδοξία για το φετεινό καλοκαίρι

Η εταιρεία Samos Holidays ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους του τουριστικού κλάδου της Σάμου για την κατάσταση της τουριστικής περιόδου 2021.Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που υπογράφει για την εταιρεία ο κ. Κώστας Έλληνας :

'' Η Σάμος παρέμεινε στις πλατφόρμες διαφήμισης και κρατήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η παραμονή των προγραμματισμένων πτήσεων Charter από τους Tour Operators για την νέα σαιζόν. Με σημαντικότερη επιτυχία την προσθήκη νέου Tour Operator από την Πολωνία με προγραμματισμένες 20 νέων πτήσεων για Σάμο την σαιζόν 2021.

Για το καλοκαίρι οι προγραμματισμένες πτήσεις ξεκινούσαν από τις αρχές Μαΐου και φτάνουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η κινητικότητα των κρατήσεων είναι ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών, αναμένοντας τον μεγαλύτερο όγκο να είναι πελάτες τελευταίας στιγμής. Αυτό είναι αναμενόμενο διότι τα περισσότερα κράτη δεν έχουν δηλώσει επίσημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις τελικές ημερομηνίες έναρξης των ταξιδιών αναψυχής και τις ασφαλιστικές καλύψεις διακοπών. Λόγο της πανδημίας οι ημερομηνίες έναρξης των πτήσεων αλλάζει ανά χώρα προέλευσης, όπως η Ολλανδική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει στις 11 /5.

Η Samos Holidays με τους συνεργάτες της, περιμένοντας 150 και πλέον πτήσεις από την Ολλανδία , Τσεχία , Πολωνία , Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία και άλλους προορισμούς είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε.''

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software