officeart horizontal  

 

Οικονομία

Ακυρώσεις τουριστικών πακέτων για την Σάμο από την TUI UK

15 Ιουν, 2021 - 09:06
Ακυρώσεις τουριστικών πακέτων για την Σάμο από την TUI UK

Στην ακύρωση ταξιδιωτικών προγραμμάτων μέχρι τις 11 Ιουλίου προχώρησε η TUI UK, εξαιτίας της «συνεχιζόμενης αβεβαιότητας» σχετικά με τα ταξίδια.

Από τις ακυρώσεις του tour operator επηρεάζονται και ελληνικοί προορισμοί, καθώς τα πακέτα της εταιρείας αφορούν σε Κρήτη (Χανιά), Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Σκιάθο και Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλύτερος tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε, όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου (FCDO) επιτρέπει τα ταξίδια, θα υλοποιήσουμε τα προγράμματά μας, όπως αυτά έχουν προγραμματιστεί.

Επανεξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις 24 Ιουνίου».

Στο πλαίσιο αυτό, η TUI ακυρώνει τα πακέτα της με προορισμό τη Ζάκυνθο μέχρι και τις 28 Ιουνίου.

Ακυρώνονται επιπλέον έως και στις 4 Ιουλίου τα προγραμματισμένα πακέτα στους εξής προορισμούς:

ΑρούμπαΚροατίαΚύπροςΕλλάδα - Κρήτη (Χανιά), Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονος, Πρέβεζα, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, ΘεσσαλονίκηΙταλίαΤζαμάικαΜάλταΙσπανία - Ηπειρωτική Ισπανία, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μενόρκα, Λα Πάλμα.

Μέχρι και τις 11 Ιουλίου ακυρώνονται τα πακέτα για:

ΒουλγαρίαΠράσινο ΑκρωτήριοΚόστα ΡίκαΔομινικανή ΔημοκρατίαΑίγυπτοςΜεξικόΜαρόκοΤυνησίαΤουρκία

Επίσης, η εταιρεία ακύρωσε έως τις 11 Ιουλίου όλες τις διακοπές που περιλαμβάνουν πτήσεις που δεν θα πραγματοποιήσει η ίδια η TUI προς Ινδονησία, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software