officeart horizontal  

 

Οικονομία

Τι να ψωνίσετε στις εκπτώσεις για το μωρό σας

16 Φεβ, 2023 - 09:02
Τι να ψωνίσετε στις εκπτώσεις για το μωρό σας

Οι εκπτώσεις είναι μια μοναδική ευκαιρία να ψωνίσετε πράγματα που χρειάζεστε και να καλύψετε τις ελλείψεις του σπιτιού σας, αλλά και μια ιδανική περίοδος για να προνοήσετε και να αγοράσετε τα απαραίτητα είδη για το μωρό που πρόκειται να φέρετε στον κόσμο! Αν δεν είστε σίγουρη για το τι πραγματικά θα χρειαστείτε και οι απόψεις που ακούτε από τους γύρω σας είναι αντικρουόμενες, διαβάστε παρακάτω μια λίστα με τα απαραίτητα είδη για ένα νεογέννητο μωρό και αποκτήστε τα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Κούνια & Πάντες Κούνιας

Η κούνια είναι ένα αντικείμενο που δεν γίνεται να λείπει από το βρεφικό δωμάτιο. Ακόμη και αν σας φαίνεται πως δεν θα χρειαστείτε μια κούνια για το νεογέννητο αγγελούδι σας, καθώς θα προτιμήσετε να το κοιμίζετε στην αγκαλιά σας, θα σας συμβουλεύαμε να μην το κάνετε. Αποκοιμίστε εξαρχής το μωρό στην κούνια και σε λίγο καιρό θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας. Αν ανησυχείτε για πιθανά ατυχήματα, οι πάντες κούνιας https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/pillows-bumpers/ είναι ένα αξεσουάρ που θα σας φανεί σωτήριο καθώς θα παρέχει ασφάλεια στο μικρό σας αλλά και θα προσομοιάζει το περιβάλλον της αγκαλιάς σας δίνοντάς του ηρεμία.

Αλλαξιέρα

Η αλλαγή πάνας θα γίνει η πιο συχνή δραστηριότητα της ρουτίνας σας με το μωρό. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος λοιπόν, που θα έχετε συγκεντρωμένα τα απαραίτητα είδη όπως πάνες, μωρομάντηλα, καθαρά ρούχα, κρέμες συγκάματος κλπ., θα σας λύσει τα χέρια και θα προστατεύσει το μωρό σας από μικρόβια και μολύνσεις. Κάντε μια έρευνα και ανακαλύψτε αλλαξιέρες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Καρότσι

Φυσικά και μόλις γεννήσετε δεν θα είστε έτοιμη, ούτε θα θέλετε να κυκλοφορήσετε με το μικρό σας, ωστόσο πολύ σύντομα οι μικρές βολτούλες θα ενταχθούν στην καθημερινότητά σας. Ένα αναπαυτικό και ανθεκτικό καρότσι είναι μια επένδυση που πρέπει να κάνετε ώστε να μπορείτε να κυκλοφορήσετε με ευκολία και να χαρίσετε άνεση στο μωρό σας. Επιλέξτε καρότσια με ενσωματωμένα καθίσματα για το αυτοκίνητο ή καρότσια με κάθισμα που γίνεται καλαθούνα και κάντε τις πιο έξυπνες αγορές.

Μπανάκι μωρού

Το μπάνιο είναι πολύ βασικό για την υγιεινή του μικρού σας, ωστόσο θα σας είναι αρκετά δύσκολο να πλύνετε το μωρό κρατώντας το στην αγκαλιά σας, ιδίως αν δεν είστε εξοικειωμένη με αυτή την δραστηριότητα. Αναζητήστε ένα ειδικό μπανάκι μωρού και διευκολύνετε την καθημερινότητά σας. Το μπανάκι θα σας χαρίσει ελευθερία κινήσεων και θα εξασφαλίσει ασφάλεια για το μωράκι σας, γιατί να μην το αποκτήσετε λοιπόν τώρα στις εκπτώσεις;

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software