officeart horizontal  

 

Οικονομία

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

23 Φεβ, 2023 - 06:02
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει φέτος, το Σάββατο 25/02/2023 μία ολόκληρη μέρα αποκριάτικων εκδηλώσεων με ώρα έναρξης 11:00 και πρώτη κατά σειρά εκδήλωση το πέρασμα των Τσαμπουνιέρηδων, που θα ξεκινήσουν από τον προαύλιο χώρο των Γυμνασίων Σάμου και θα συνεχίσουν μέσα από τον εμπορικό δρόμο και την παραλιακή οδό. Το μεσημέρι στις 14:00, στον προαύλιο χώρο των Γυμνασίων Σάμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καπετάν Λαχανάς» θα ξαναζωντανέψει το έθιμο του «Καδή», ενώ το απόγευμα θα γίνει ένα πολύχρωμο αποκριάτικο πάρτι για μικρά και μεγάλα «παιδιά» στην Πλατεία Πυθαγόρα, με ώρα έναρξης 18:30.

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με τους Mickey και Minnie Mouse και τις μπαλονοκατασκευές τους, ενώ στη συνέχεια χορευτικές ομάδες παιδιών και ενηλίκων θα μας παρουσιάσουν αλλά και διδάξουν latin, zumba και μοντέρνους χορούς.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Πέτρος Δούκας, που μαζί με τον DJ Στέφανο Στεφανάκη θα απογειώσουν τη διάθεση όλων μας, ενώ θα χορέψουμε μαζί με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Samos Latin Dance Club, Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας – Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ» και τα γυμναστήρια PALMOS ATHLETIC CENTER και ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software