officeart horizontal  

 

Οικονομία

Απλησίαστο το σουβλάκι στις Κυκλάδες. Λογικές τιμές στη Σάμο.

1 Ιουν, 2023 - 07:06
Απλησίαστο το σουβλάκι στις Κυκλάδες. Λογικές τιμές στη Σάμο.

Μπορεί το σουβλάκι στη Μύκονο να είναι  πανάκριβο, αφού φτάνει και τα 15 ευρώ το τυλιχτό, στη Σάμος η τιμή του είναι σε λογικά επίπεδα μπρος στον παραλογισμό άλλων περιοχών.

Αν συγκρίνει κανείς τις τιμές στη Σάμο και αυτές που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News», όπου στα στενά της Μυκόνου για ένα τυλιχτό με γύρο στο χέρι θα πρέπει να πληρώσει κάποιος από 9,40 μέχρι και 15 ευρώ, αντιλαμβάνεται ότι οι τιμές στο νησί μας βρίσκονται εώς και τρεις φορές κάτω απο αυτές. Συγκεκριμένα.

Στο ρεπορτάζ του Μέγκα, στο Κυκλαδίτικο νησί μία πίτα με γύρο χοιρινό είναι στα 9,40 ευρώ ή με καλαμάκι εξίσου. Για μία ατομική μερίδα η τιμή φτάνει τα 25 ευρώ. 

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας της επιλογής σας η τιμή ανέρχεται στα 6 ευρώ και 50 λεπτά και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16 ευρώ.

Λίγο πιο χαμηλές είναι οι τιμές στην Πάρο που το τυλιχτό κοστίζει 5,50 ευρώ και η ατομική μερίδα 14 ευρώ. Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50 ευρώ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.

Οι μερίδες οι απλές, κοτόπουλο, χοιρινό είναι στα 17,50 ευρώ. Κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι που είναι στα 19,90 ευρώ.

Οι... ανθρώπινες τιμές στη Σάμο

Την ίδια ώρα στη Σάμο και σε τουριστικές περιοχές του νησιού όπως το Πυθαγόρειο μία πίτα με γύρο χοιρινό είναι στα 3,60 ευρώ ενώ στο Βαθύ και το Καρλόβασι στα 3,40. 

Η τιμή της ατομικής  μερίδας κυμαίνεται απο 8,50 έως 9,60.

Μπορεί πολλές φορές κάποιοι να ζηλεύουν τα Κυκλαδονήσια για τον τουρισμό τους αλλά σίγουρα όχι για τις τιμές τους που τα μετατρέπουν σε περιοχές για λίγους ακόμα και στα απλά όπως είναι ένα σουβλάκι.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software