officeart horizontal  

 

Οικονομία

«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...» και η Σάμος μας...

28 Ιουν, 2023 - 01:06
«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...» και η Σάμος μας...

Όπως έρχεται κανείς στον πανέμορφο τόπο του Πυθαγόρα και της αμπέλου, η πρώτη του εικόνα στο αεροδρόμιο, κατά την παραλαβή των αποσκευών, είναι τα υπέροχα Συνεταιριστικά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σε ένα καλοκαιρινό θαλασσινό φόντο.

Η βιωματική εμπειρία των επισκεπτών από το νησί, είναι αυτή που θα διατηρηθεί στη μνήμη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή θα μεταφερθεί και στον περίγυρό τους, στους φίλους και τους συγγενείς τους, προάγοντας έτσι τον τουρισμό του νησιού μας.

Μα και όταν το ταξίδι τελειώνει και όσοι επέλεξαν τη Σάμο ετοιμάζονται για αναχώρηση, πριν αποχαιρετήσουν το μοναδικό πολιτιστικό αποτύπωμα της γενέτειρας του Πυθαγόρα, προτού χαθεί από το οπτικό τους πεδίο το μεγαλείο του σαμιακού αμπελώνα που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα και στρέφει τα φύλλα του προς το φως και το μέλλον, η γιγαντοοθόνη στην αίθουσα αναχωήσεων του Αεροδρομίου έρχεται να τους θυμίσει πως η γεύση και τα αρώματα αυτού του τόπου χωρούν σε ένα μπουκάλι νοσταλγίας. Σε μια φιάλη από τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού, για τα οποία είναι διάσημο το νησί, στα πέρατα του κόσμου.

SMI DNV03 1

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος στο διεθνή αερολιμένα «Αρίσταρχος ο Σάμιος» η εικόνα των σαμιώτικων συνεταιριστικών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos αφήνει στους επισκέπτες την πρώτη μα... και την τελευταία εντύπωση!

Όπως θα μπορούσε κανείς να πει τραγουδιστά: «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...»

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει ο ΕΟΣ Σάμου σε όλο το team του Αεροδρομίου για την εξαίρετη προσπάθεια προώθησης και προβολής της σαμιακής παραγωγής καθώς και για το εικαστικό concept, συμβατό με τη θετική εικόνα που θέλουμε να παρουσιάζει το νησί μας!

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software