officeart horizontal  

 

Οικονομία

Η Chloe Sterk για την Σάμο

5 Ιουλ, 2023 - 02:07
Η  Chloe Sterk για την Σάμο

Με άριστες εντυπώσεις αναχώρησε το Σάββατο 1 Ιουλίου από τη Σάμο η Ολλανδή blogger Chloe Sterk, editor της πλατφόρμας Daily Nonsense https://dailynonsense.nl/, η οποία απευθύνεται στο ταξιδιωτικό κοινό  με ενδιαφέροντα τη γαστρονομία και τις εναλλακτικές δραστηριότητες.

Μέσα από ένα πολυήμερο πρόγραμμα που επιμελήθηκε σε μεγάλο βαθμό και συντόνισε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, η δραστήρια  blogger  είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει τις φυσικές γωνιές του νησιού, να περιηγηθεί σε γραφικούς οικισμούς και παραλίες, να επισκεφτεί διαχρονικά ιστορικά μνημεία, να απολαύσει τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα, να συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες και να βιώσει τη γνήσια και ποιοτική φιλοξενία που προσφέρουν απλόχερα οι επαγγελματίες και τοπικοί φορείς του τόπου.  

Η κυρία Sterk  αναμένεται να προβάλλει τον προορισμό στη δημοφιλή πλατφόρμα της που έχει 30.000 ακολούθους, ενώ  επιπλέον η σχετική αρθρογραφία θα αναδημοσιευθεί και στην έγκυρη ταξιδιωτική ιστοσελίδα του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών  http://www.ilovegriekenland.nl/ στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 εμπειρίες στην Ελλάδα».

Στόχος της δημοσιογραφικής αποστολής που προγραμματίστηκε από κοινού από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου με τη στήριξη του Δήμου Δυτικής Σάμου είναι η ανάδειξη του πολύ-θεματικού τουριστικού προϊόντος του προορισμού.

Το εν λόγω ταξίδι εντάχθηκε στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία που έχτισε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα η κα  Sterk ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου κατά τη διάρκεια της πολυεπίπεδης παρουσίασης του προορισμού που  συνδιοργανώθηκε από τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στις 22 Μαρτίου 2023 με την υποστήριξη της πρεσβείας της Ελλάδος στη Χάγη. Στο πλαίσιο των διαδραστικών events παρουσίασης του νησιού, μεγάλη ήταν η προσέλευση εκπροσώπων σημαντικών Μέσων Ενημέρωσης της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, καθώς και εκπροσώπων εμπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων. Η ανάδειξη της Σάμου περιλάμβανε οπτικοποιημένες παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, βιωματικά μαθήματα μαγειρικής και στοχευμένες συναντήσεις με παράγοντες του τουρισμού.  Ως πρώτο αποτέλεσμα της ανταπόκρισης των συμμετεχόντων στην πρόσκληση και την εκδήλωση,  υπήρξαν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ολλανδία, αναδημοσιεύσεις στον Ελληνικό Τύπο, ενώ  το τουριστικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας Griekenland Magazine της Ολλανδίας δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα για το νησί.

Για την επίσκεψη της κυρίας Sterk και την άρτια φιλοξενία της , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην προβολή του νησιού μας.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software