officeart horizontal  

 

Οικονομία

Η Daily Telegraph «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές το 2023 και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει την Σάμο

16 Ιουλ, 2023 - 01:07
Η Daily Telegraph «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές το 2023 και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει την Σάμο

Στις πέντε πρώτες θέσεις της λίστας της Daily Telegraph βρίσκεται η Σάμος μαζί με την  αξιοθαύμαστη Ρόδο, την διαχρονική Ύδρα, την μυθική Κρήτη και την Κεφαλονιά.

Ακολουθούν η Χίος των αρωμάτων, τα πανέμορφα Κύθηρα και η Πάτμος ως το νησί της Αποκάλυψης που αποτελεί «καταφύγιο» χαλάρωσης.

Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται η μοναδική Σαντορίνη, το γοητευτικό Μεγανήσι, η εντυπωσιακή Σκόπελος του Mamma Mia, η λαμπερή Σκιάθος, η καθιερωμένη Κως, η Εύβοια των πολλών επιλογών, η ιστορική Λέσβος, η γραφική Κέρκυρα, η Λευκάδα που προσεγγίζεται οδικώς, η κοσμοπολίτικη Μύκονος και η Ζάκυνθος των περιπατητών.

«Αν και ο Ιούνιος αποδείχθηκε ασταθής πανελληνίως, οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι ενθαρρυντικές σχετικά με την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στη Σάμο. Φαίνεται πως πολλές αγορές όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, η Σκανδιναβία και η Ελλάδα θα εμπιστευτούν το νησί του Πυθαγόρα για τις διακοπές τους φέτος. Προς αυτή την κατεύθυνση αναδεικνύουμε μέσα από σύγχρονες δράσεις, ειδικές μορφές τουρισμού, γαστρονομία, τοπικά προϊόντα, ιστορία, φυσικό κάλλος και γενικότερα άγνωστους και γνωστούς "θησαυρούς" του προορισμού», υπογράμμισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, Δέσποινα Κάιλα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software