officeart horizontal  

 

Οικονομία

Το σαμιώτικο ημίξηρο Βaβέλ στην Κολωνία

4 Σεπ, 2023 - 09:09
Το σαμιώτικο ημίξηρο Βaβέλ στην Κολωνία

Το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού στην Κολωνία έκλεψε κυριολεκτικά το ημίξηρο λευκό «Βaβέλ» του Συνεταιρισμού Σάμου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ κρασιού που διοργανώθηκε τον Αύγουστο, με μεγάλη συμμετοχή κοινού.

Επί τέσσερεις ημέρες που διήρκεσε το Φεστιβάλ Κρασιού «Weinfest Am Rhein» η εταιρία «My Greek Wine» προέβαλλε το εξαιρετικό οινικό προφίλ του «Βaβέλ», το οποίο άρεσε πολύ στο απαιτητικό οινόφιλο κοινό.

Το «Βaβέλ» είναι ένας λευκός ημίξηρος οίνος με έντονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας λευκού μικρόρωγου Μοσχάτου. Η ευεργετική επίδραση της καλοκαιρινής αιγαιοπελαγίτικης αύρας στους ημιορεινούς αμπελώνες της Σάμου βοηθά το χαρισματικό μοσχάτο σταφύλι να δίνει ένα κρασί με έντονα αλλά αρμονικά φρουτώδη αρώματα, μαλακή και βελούδινη γεύση και επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Στη μύτη διακρίνουμε έντονα το τριαντάφυλλο και το γιασεμί ενώ στο στόμα κυριαρχούν τα φρούτα, με γευστικές αναμνήσεις από λευκόσαρκα ροδάκινα, αρωματικά μήλα και τη διακριτική γλυκύτητα των αχλαδιών. Σερβίρεται στους 8-10°C και πίνεται μόνο του ή συνοδεύει φρούτα, απαλά τυριά και ξηρούς καρπούς.

Ως ένα ισορροπημένο κρασί, εύκολα συνδυαζόμενο και απολαυστικό κάθε εποχή, έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους στη Γερμανία αλλά και σε όλες τις χώρες που εξάγεται.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software