officeart horizontal  

 

Πολιτική

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για Επικούρειο: ''Παραχωρούμε χώρο και όχι το κτίριο''

19 Μαρ, 2021 - 06:03
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για Επικούρειο: ''Παραχωρούμε χώρο και όχι το κτίριο''
Σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το θέμα που συζητήθηκε στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο για το ''Επικούρειο'' κτίριο στη Σάμο, διευκρινίζεται τώρα ότι: ''(...)Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της 18ης Μαρτίου, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συζητήθηκε το θέμα της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου», στο «Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος»(...)''.
Τέλος τονίζεται ότι: ''(...)Το κτίριο, εμβληματικό απόθεμα της πολιτιστικής κληρονομίας της πόλεως Σάμου, επισκευάστηκε και ανακαινίστηκε, με πρωτοβουλία διαχρονικά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να καταστεί πόλος πολυπολιτισμικών δραστηριοτήτων, στη νήσο Σάμο. Με την πλήρη παράδοση του κτιρίου σε χρήση, θα διερευνηθούν από την Περιφερειακή Αρχή τρόποι βιωσιμότητας των λειτουργικών χρήσεών του, επ΄ ωφελεία της Σαμιακής Κοινωνίας που άλλωστε είναι και επιθυμία του Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη.'' 
Υπενθυμίζουμε ότι η συζήτηση αυτή και συγκεκριμένα το ότι παρουσιάστηκε ως παραχώρηση του κτιρίου, με ΣΔΙΤ και όχι μενονωμένου χώρου, στο συγκεκριμένο ινστιτούτο, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στη Σάμο.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
 
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software