officeart horizontal  

 

Πολιτική

Επίσημα αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο

1 Νοε, 2021 - 09:11
Επίσημα αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου κατά τη  σειρά  των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.

 

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου κατά τη  σειρά των   σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

 

 

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου κατά τη  σειρά των   σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

 

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ικαρίας κατά τη  σειρά των   σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.

 

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων κατά τη  σειρά των   σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη

.

 

Τελικός πίνακας ανάδειξης των Συνέδρων κατά τη  σειρά των   σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

 





Ο Πρόεδρος της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Κωνσταντίνος Κούρταλης

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software