officeart horizontal  

 

Πολιτική

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

8 Ιουλ, 2022 - 02:07
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Αλέξη Τσίπρα υποδεχτήκαμε σήμερα στο νησί και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Ο Δήμαρχος κύριος Στάντζος τον υποδέχθηκε στην Κοινότητα Βαθέος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Σεϊρλή, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μητσό, Διονυσίου και Βογιατζή.

Εκεί επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και το κτίριο της Κοινότητας που υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τον σεισμό και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή και για το στάδιο αποκατάστασής τους.

Tsipras Samos 080720225

Στη συνέχεια και μετά την επίσκεψή του στην πόλη της Σάμου, ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση με τον Δήμαρχο, παρουσία του Βουλευτή Χίου κ. Μιχαηλίδη, για όλα τα θέματα του Δήμου και των δημοτών που απασχόλησαν και απασχολούν, όπως την πορεία των ενεργειών αποκατάστασης από το σεισμό, το μεταναστευτικό, την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας κ.α.

Tsipras Samos 080720222

Ο κύριος Τσίπρας αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός προγράμματος ανασυγκρότησης για τη Σάμο μετά από όλες τις κρίσεις που πέρασε και στηρίζει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software