officeart horizontal  

 

Πολιτική

Στόχος είναι να διαμορφώσουμε ένα μοντέλο τουρισμού που να βασίζεται στην ποιότητα

11 Ιαν, 2023 - 01:01
Στόχος είναι να διαμορφώσουμε ένα μοντέλο τουρισμού που να βασίζεται στην ποιότητα

Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φραγκάκη στη Σάμο, εξέδωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου. Αναλυτικά αναφέρει:

Η τουριστική προβολή της Σάμου αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση που απέστειλε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη στη Σάμο, με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πριν τη σύσκεψη, η Δημοτική Αρχή υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον κ. Φραγκάκη για την επικύρωση της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τον ΕΟΤ που αφορά την τουριστική προβολή της Σάμου.
 Ο κ. Φραγκάκης συζήτησε αναλυτικά με τον Δήμαρχο όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, τουρισμού, παραγωγικών φορέων και πολίτες για ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό στη Σάμο. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στρατηγική για την πλήρη ανάκαμψη του τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και θέματα σχετικά με βιώσιμες τουριστικές επενδύσεις.

DIMOS An Samou Fragakis2

Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί πυξίδα για το νησί μας και οφείλουμε όχι μόνο να τον προστατεύσουμε αλλά και να τον αναδείξουμε. Οι τοπικές μας κοινότητες πρέπει να αξιοποιηθούν στα μέγιστα των δυνατοτήτων τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί είναι εκείνες που «θα πάνε το νησί εκεί που θέλουν».


Στόχος είναι να διαμορφώσουμε στη Σάμο σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, μοντέλο τουρισμού που να βασίζεται στην ποιότητα, με γνώμονα την κουλτούρα και σεβασμό στο περιβάλλον της τοπικής μας κοινωνίας.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software