officeart horizontal  

 

Πολιτική

Σάμος: Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου

30 Απρ, 2023 - 12:04
Σάμος: Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου

Το Σάββατο 29 Απριλίου το βράδυ, στην αίθουσα της Βουλής των Σαμίων, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού Σάμου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαϊου .

PAROUSIASI PASOK SAMOS 6

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάμου Γιώργος Γαϊτανής, με έναν μεστό και καταγγελτικό λόγο στην εισαγωγή έδωσε τον λόγο πρώτα στην κυρία του ψηφοδελτίου κα Ράνια Θάνου, αφού ευχήθηκε περαστικά στον τρίτο του ψηφοδελτίου κ. Σταμάτη Καρρά, εξ Ικαρίας, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθενείας.

PAROUSIASI PASOK SAMOS 5

Η κα Ράνια Θάνου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις προκλήσεις της εποχής, κάνοντας τις αναγκαίες συγκρίσεις με την διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τις τομές και τα μέτρα που έλαβε σε σημαντικούς τομείς.

PAROUSIASI PASOK SAMOS 10

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο νεότερο μέλος του ψηφοδελτίου τον Κωνσταντίνο Αμουργιανό, που με σύντομες αλλά περιεκτικές αναφορές, επισήμανε τα προβλήματα που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός, προτείνοντας λύσεις με βάση το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την επόμενη τετραετία.

PAROUSIASI PASOK SAMOS 25

Την παρουσίαση έκλεισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ευχόμενος και στους υποψηφίους, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, καλό αγώνα.

PAROUSIASI PASOK SAMOS 9

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software