officeart horizontal  

 

Πολιτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΑΜΟΥ

13 Ιουν, 2023 - 02:06
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΑΜΟΥ
Πριν από 2 χρόνια ο αρχηγός της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε έρθει βολτούλα την Σάμο και στο φαντασμαγορικό σόου που είχε στήσει τότε μαζί με τοπικούς κομματικούς παράγοντες, πέρασε και από το παλιό ΚΥΤ στον κεντρικό ιστό της πρωτεύουσας του νησιού.
 
Είχε πει τότε ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στις υποσχέσεις - φούσκες: «Η δομή αυτή καταργήθηκε ουσιαστικά και αποδίδεται στην τοπική κοινωνία, σε συνεννόηση με την οποία θα καταλήξουμε για το πώς θα την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»
IMG 1650
 
Πέρασαν δυο χρόνια και η δομή ναι μεν άδειασε και έχει δοθεί στην τοπική κοινωνία αλλά ξέχασε να επισημάνει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα αποδοθεί ως ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
 
Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες η δομή δυστυχώς εξακολουθεί και είναι μια απέραντη χωματερή και ΟΥΤΕ χώρος αναψυχής και άθλησης έχει γίνει, ΟΥΤΕ χώρος εκπαίδευσης, ΟΥΤΕ νέο Δημαρχείο, όπως έλεγε…
 
IMG 1653
Την επόμενη των εκλογών της 25ης Ιουνίου οι κομματικοί παράγοντες της ΝΔ μπορούν να πανηγυρίσουν την νίκη τους με ένα υπαίθριο πάρτι στο χώρο του παλιού ΚΥΤ…
 
Υποψήφιοι Βουλευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στον Νομό Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων
 
ΒΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΝΙΚΗ
 
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software