officeart horizontal  

 

Πολιτική

«ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ» ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΑΝΟΥΡΑΚΗ

17 Ιουν, 2023 - 10:06
«ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ» ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΑΝΟΥΡΑΚΗ

Με ύφος ακραίου κομματάρχη που δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτοδιοικητικό ( παλιά του τέχνη κόσκινο) απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Πανουράκης στα ερωτήματα μας για την επέκταση του προσήνεμου μόλου του λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου Σάμου.

Μας προτρέπει να του παρουσιάσουμε το έγγραφο ένταξης του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Του απαντάμε να απευθυνθεί στην πρώην Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Μαρία Κονδύλη- Πανουράκη  η οποία τον Μάιο του 2022 κατά τη διάρκεια του επίσημου διετούς απολογισμού πεπραγμένων  της θητείας της ως Προέδρου ανέφερε το συγκεκριμένο έργο ως ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια Ευρώ. Η αναφορά αυτή  της κ. Προέδρου υπάρχει στα πρακτικά του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου και έχει δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ όπου μάλιστα   το συγκεκριμένο έργο και η ένταξη του σημειώνονται με τρεις αστερίσκους προφανώς  για να τονισθεί η θετική προοπτική του

Ας απευθυνθεί και στον εαυτό του μια και επιβεβαίωσε και ο ίδιος , με την ταυτόσημη δημόσια δήλωση του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας στο ΚΕΠ του πρώην Δήμου Μαραθοκάμπου,  στις 3 Γενάρη του2023, τα όσα είχε πει, προ καιρού,  για το θέμα η Πρόεδρος  κ. Κονδύλη -Πανουράκη.

Όσον αφορά το κόστος του έργου από τα 2 εκατομμύρια της κ. Προέδρου ( 2022), ανέβηκε  στα 8 εκατομμύρια του κ. Αντιπεριφερειάρχη κατά την  δημόσια δήλωση του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΕΠ του πρώην Δήμου Μαραθοκάμπου ( Ιανουάριος του 2023) και έφτασε  σήμερα σύμφωνα με την έγγραφη δήλωση του ιδίου  στα 19 εκατομμύρια Ευρώ.

Ελπίζουμε αυτό το κόστος να είναι το τελικό.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη γνωρίζετε πολύ καλά το  αδιάπτωτο ενδιαφέρον  όλων μας για τον τόπο  όπως το γνωρίζουν  και οι  κάτοικοι της περιοχής και όλοι οι Σαμιώτες.

Μην ανησυχείτε.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε και να αγωνιζόμαστε  γι’ αυτά τα νησιά  και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί σ’ αυτά  ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. .

Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι της Σάμου και όπως είναι λογικό  μας ενδιαφέρει  η ανάπτυξη της,   σε κάθε περίπτωση,  πολύ  περισσότερο  από τους κάθε λογής επισκέπτες και τουρίστες.

Καταλαβαινόμαστε τώρα, καταλαβαινόμαστε που λέει κι ο ποιητής.

Ευχαριστούμε για την απάντηση, για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Όσο για το shock και το κώμα που αναφέρετε σίγουρα  όλα αυτά τα φοβερά περιμένουν την Ελληνική Κοινωνία αν η Νέα Δημοκρατία για τη οποία κόπτεσθε  συνεχίσει ανενόχλητη την πολιτική της ηγεμονία.     

Συνημμένα παραθέτουμε για ενημέρωση τον  διετή απολογισμό πεπραγμένων  της Προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μαρίας Κονδύλη-Πανουράκη ( Μάιος2022).

Μ. Κάρλας, υποψήφιος βουλευτής

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου  

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software