officeart horizontal  

 

Πολιτική

ΔΕΕΠ ΣΑΜΟΥ: "Ευχαριστούμε που κάνατε την Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στο νομό"

27 Ιουν, 2023 - 11:06
ΔΕΕΠ ΣΑΜΟΥ: "Ευχαριστούμε που κάνατε την Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στο νομό"

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Σάμου , ευχαριστούν τους χιλιάδες φίλους της παράταξης για τον μεγάλο αγώνα που κατέβαλαν και ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στο νομό με συντριπτική διαφορά από τον Σύριζα.

Η χθεσινή νίκη της παράταξης είναι μεγάλη. Με διπλάσιο ποσοστό ο ελληνικός λαός έστειλε  ηχηρή απάντηση στα ψέματα και στην δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσε  μια λαμπρή νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τον επανεκλεγέντα βουλευτή καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη και να του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του. Επίσης  συγχαίρουμε και τους πολιτευτές της παράταξης , την κα Βασιλική Ευστρατίου και τον κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα αλλά και για την διαχρονική στήριξη στην παράταξη μας.

Ως ΔΕΕΠ θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια τη Κυβέρνησης , του βουλευτή και των υπόλοιπων θεσμικών παραγόντων για να πάμε  το νομό Σάμου ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον άξιο πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη θα δώσουμε την μάχη και στις επόμενες εκλογές θα αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της παράταξης και στο νομό  και στην χώρα. Για να έχουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , για να έχει συνέχεια η προσπάθεια της ανάπτυξης και ανάκαμψης της χώρας που ξεκίνησε το 2019. Το χρωστάμε στους νέους και στις νέες μας που με την ψήφο τους δώσανε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου

Βαγγέλης Καπλαντζής

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software