officeart horizontal  

 

Πολιτική

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Δυτικής Σάμου του Αλέξανδρου Λυμπέρη

12 Ιουλ, 2023 - 03:07
Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Δυτικής Σάμου του Αλέξανδρου Λυμπέρη

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι.

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια συστηματικής προσπάθειας οργάνωσης και λειτουργίας του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Σάμου, δηλώνω παρών στο στίβο του καθημερινού αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γνωστοποιώ την απόφασή μου να συμμετάσχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο ως επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών».

Με την αξιόλογη και δοκιμασμένη στα δύσκολα ομάδα της παράταξής μου και με τις προσθήκες νέων προσώπων με περίσσια αγάπη για τον τόπο και όρεξη για δουλειά, συνεχίζουμε τον αδιάκοπο αγώνα μας για ένα σύγχρονο δήμο με προοπτική ανάπτυξης και βιωσιμότητας!

Η ανησυχία και το ενδιαφέρον μας για τον τόπο είναι αυτό που μας ενώνει , αυτό που μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε τον αγώνα και με ανιδιοτελή διάθεση να προσφέρουμε και να διασφαλίσουμε τον Δήμο μας!

Θέλουμε κοντά μας κάθε πολίτη που μπορεί να ασπαστεί το όραμά μας ώστε να αποτελέσει ενεργό μέλος της προσπάθειας αυτής.

Καλούμε λοιπόν αυτούς που έχουν όραμα για τον τόπο μας, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, να συμμετάσχουν στην παράταξή μας η οποία παραμένει μια συμμαχία πολιτών, μία ομάδα, που έχει ως σύνθημα ότι το ευρύτερο κοινωνικό καλό θα πρέπει να υπερισχύει του «εγώ» μας και των προσωπικών μας συμφερόντων.

Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς, δηλώνουμε με περηφάνια ότι αυτό το οποίο θέσαμε ως στόχο έχει επιτευχθεί, ο Δήμος στήθηκε εκ βάθρων, στελεχώθηκε, εξοπλίστηκε με υλικοτεχνικά μέσα και υλοποιεί μεγάλα έργα παρά τις αντιξοότητες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει!

Μια διετής πανδημία, ένας καταστροφικός σεισμός και πλημμύρες καθυστέρησαν ίσως κάποιες διαδικασίες, αλλά ουδέποτε μας έκαναν να παρεκκλίνουμε του στόχου!

Τώρα λοιπόν που ο κύριος στόχος έχει επιτευχθεί, μπορούμε πλέον να οραματιστούμε έργα πνοής που θα αναβαθμίσουν τον τόπο μας.

Τώρα που μπήκαν γερά θεμέλια προχωράμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης, στην αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της προικισμένης περιοχής στην οποία έχουμε την ευλογία να ζούμε, εστιάζοντας σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η παιδεία, η υγεία, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική, η επιχειρηματικότητα και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Χωρίς υποσχέσεις για «θαύματα» , ακλόνητοι από πιέσεις και προπαγάνδες, με στρατηγική και σταθερά βήματα προχωράμε για την υλοποίηση όλων όσων προγραμματίσαμε , βάζοντας την παρακαταθήκη για ένα Δήμο Δυτικής Σάμου με βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία!

Θέτουμε εγώ και η ομάδα μου τις δυνάμεις και την αγάπη μας για τον τόπο στην υπηρεσία του καθενός και της καθεμίας σας και δηλώνουμε υπεύθυνα παρόντες στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

                                                                                             Αλέξανδρος Λυμπέρης

                                                                                           Δήμαρχος Δυτικής Σάμου

Επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software