officeart horizontal  

 

Πολιτική

Σύσκεψη στην Ν.Δ. για τις εκλογές στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

19 Ιουλ, 2023 - 10:07
Σύσκεψη στην Ν.Δ. για τις εκλογές στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ν.Δ, στην Πειραιώς, στην Αθήνα, με θέμα τις Περιφερειακές εκλογές και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Στην σύσκεψη της Τετάρτης  συμμετείχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Βαγγέλης Καπλαντζής, ο Βουλευτής Σάμου κ. Χρ.Στεφανάδης καθώς και οι: Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Γραμματέας ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Γεν. Δ/ντης και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις αυτοδιοικητικές Γιάννης Σμυρλής, ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Νοτίου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, ο Οργανωτικός Γραμματέα Τοπ. Αυτοδιοίκησης Μένιος Κορομηλάς, οι Βουλευτές των νομών της Περιφέρειας Νότης Μηταράκης, Χαράλαμπος Αθανασίου και οι πρόεδροι ΔΕΕΠ των νομών Προκόπης Τζίμης και Ελευθέριος Μπλάτζιος.
Στην συνάντηση τονίστηκε η ανάγκη για κινητοποίηση των στελεχών για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ψηφοδελτίου του κ. Στεφανή, ενώ σε ό,τι αφορά στα στελέχη της Ν.Δ. που ήδη έχουν ανακοινωθεί α[πο άλλους συνδυασμούς αναμένεται να υπάρξει κεντρική παρέμβαση.
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software