officeart horizontal  

 

Πολιτική

Αλκ. Στεφανής: Ζητούμενο είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και η πρόοδος των νησιών μας.

4 Αυγ, 2023 - 12:08
Αλκ. Στεφανής: Ζητούμενο είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και η πρόοδος των νησιών μας.

Το στίγμα της πολιτικής του προσέγγισης στις εκλογές για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έδωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. της Σάμου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, στρατηγός εν αποστρατεία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρθηκε στην γνώση του για τις ανάγκες των νησιών μας αφού στην μακρά του καριέρα υπηρέτησε σε θέσης του Ελληνικού Στρατού στα νησιά μας και έφτασε  ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως το 2019.

Από το 2019 έως το 2021 διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και από το 2022 έως το 2023 Σύμβουλος επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους, στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ από τις 26 Μαΐου έως και τις 27 Ιουνίου 2023, διετέλεσε Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Ιωάννη Σαρμά.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά απο σχετική ερώτηση του samostimes.gr τόνισε ότι η στελέχωση του συνδιασμού του θα γίνει με ευρύτητα προς όλους τους πολιτικούς χώρους αφού το ζητούμενο είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και η πρόοδος των νησιών μας. 

Σε ότι αφορά στο μεταναστευτικό,αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εργαλιοποίησης του απο την Τουρκία, επισημαίνοντας ότι παράλληλα  η χώρα μας καλείται στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου να διαχειριστεί την αγωνία των ανθρώπων που προσπάθουν να έρθουν στην Ευρώπη για ένα καλύτερο αύριο.

Ο κ. Στεφανής θα συνεχίσει τις επαφές του στη Σάμο για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software