officeart horizontal  

 

Πολιτική

Εκλογή Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

3 Ιαν, 2024 - 06:01
Εκλογή Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3.01.2024.

Κατά την συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη  και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου.

Για την θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας.

Για την θέση του Γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ο κ. Νίκος Μάρκου

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής. Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής,  εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Αναστασία Αντωνέλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης.

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπατζής και Αγλαΐα Κυρίτση.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software