officeart horizontal  

 

Πολιτική

Παύλος Χρηστίδης: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη Σάμο και τα προβλήματα της

21 Ιαν, 2024 - 02:01
Παύλος Χρηστίδης: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη Σάμο και τα προβλήματα της

Στη Σάμο περιόδευσε την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Ιανουαρίου 2024 ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών, προκειμένου να συμμετάσχει στις ενημερωτικές δράσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια και να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σάμου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στα νησιά οι εργαζόμενοι της Υγείας. Έπειτα, επισκέφτηκε μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ την αγορά της πόλης, όπου πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης για την ακρίβεια και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

6a6eb749 1d91 4fb1 9b0b 0e31c2017575

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Μαραθόκαμπο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης.

Το βράδυ, πραγματοποιήθηκε μεγάλη πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σάμου, όπου ο Π. Χρηστίδης ήταν κεντρικός ομιλητής σε μια κατάμεστη αίθουσα, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Κινήματος. Ο βουλευτής αναφέρθηκε στα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής, στις ανισότητες που δημιουργεί η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια και προέτρεψε τους Σαμιώτες να συμβάλλουν σε μια μεγάλη πολιτική ανατροπή με αφετηρία τις ευρωεκλογές.

1cb776a8 6230 4b34 b587 4fa279148b0b

«Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές», τόνισε στην ομιλία του.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης για την ακρίβεια στην πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ, καθώς επίσης και συνάντηση με τη διοίκηση του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου.

7a2da4c7 ccbb 487f 9542 74eb5402736c

Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης είχε συναντήσεις με αποστολές της Frontex για τις συνθήκες που επικρατούν στις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.

Κοινές αγωνίες των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, όπως προέκυψε από τη διήμερη επίσκεψη του βουλευτή στο νησί της Σάμου, ήταν η ακρίβεια, η υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και Υγείας, οι ακριβές συγκοινωνίες και η στήριξη των σεισμόπληκτων πολιτών και η επούλωση των πληγών.

Περισσότερα εδώ: https://pavloschristidis.gr/i-kyvernisi-adiaforei-gia-ti-samo-kai-ta-provlimata-tis/

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software