officeart horizontal  

 

Πολιτική

Επίσκεψη Ευάγγελου Αποστολάκη στη Σάμο

11 Φεβ, 2024 - 09:02
Επίσκεψη Ευάγγελου Αποστολάκη στη Σάμο

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν συνέντευξη τύπου και κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου, με ομιλητή τον βουλευτή επικρατείας και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του κόμματος, Υπουργό Εθνικής Άμυνας στη 2η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εν αποστρατεία ναυάρχου ΠΝ και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, στο ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ» στην πόλη της Σάμου, με θέμα τις προτάσεις της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στήριξη της εθνικής οικονομίας και τα εθνικά θέματα, την οποία ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τις παρευρισκόμενες/ους. Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας από τον βουλευτή και μέλος της ΝΕ του κόμματος στην Σάμο.       

apostolakhs 5

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, πραγματοποιήθηκαν σειρά επισκέψεων του βουλευτή επικρατείας-Τομεάρχη Εθν. Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευαγγ. Αποστολάκη, συνοδεία κλιμακίου της ΝΕ του κόμματος στην Σάμο, σε σημαντικούς φορείς του νησιού. Στον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου Ε.Ο.Σ.Σ. υπήρξε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο-γεωπόνο κ. Ι. Σκούτα για τα ζητήματα του συνεταιρισμού. Ακολούθησε η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε τόσο από την πολιτική-επιστημονική διοίκηση όσο επίσης από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου Ε.Ν.Ι.Σ. και τον σύλλογο του νοσηλευτικού προσωπικού. 

apostlkhs 4

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη, και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Ιω. Καλτάκη. Η περιοδεία του βουλευτή στη Σάμο ολοκληρώθηκε με την ενημέρωσή του από εκπροσώπους αγροτών του νησιού. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε στο τέλος για σχετική ενημέρωση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software