officeart horizontal  

 

Πολιτική

Συνάντηση Μουτζούρη με στελέχη της EUROBANK

16 Φεβ, 2024 - 09:02
Συνάντηση Μουτζούρη με στελέχη της EUROBANK

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα με  τον Πρόεδρο του ΔΣ της EUROBANKΚαθ. Γεώργιο Ζανιά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Φωκίωνα Καραβία, στο πλαίσιο της επίσκεψης των στελεχών της τράπεζας στην Λέσβο όπου παρουσίασαν το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης στην υπηρεσία EuroPhone Banking.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικού και Οικονομικού Δημήτρης Καλλίας, η Επικεφαλής SpecializedSegments & CustomerExcellence Ελίνα Νικάκη και η Διευθύντρια του Καταστήματος Μυτιλήνης Φραγκούλα Τοπάλη.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη της Τράπεζας για την απόφαση τους  να επεκτείνουν το Πρόγραμμα “Μπροστά για την Οικογένεια” και στο Βόρειο Αιγαίο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και για την συνολική τους προσφορά και τις δράσεις του προγράμματος “Μπροστά για την Οικογένεια” το οποίο υλοποιούν.

Σε μια συγκυρία όπου ο θεσμός της οικογένειας πλήττεται βάναυσα, κάθε προσπάθεια στήριξης του, μας βρίσκει συμπαραστάτες».

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software