officeart horizontal  

 

Πολιτική

Συναντήσεις δημάρχου Ανατολικής Σάμου Πάρη Παπαγεωργίου στην Αθήνα

4 Μαρ, 2024 - 02:03
Συναντήσεις δημάρχου Ανατολικής Σάμου Πάρη Παπαγεωργίου στην Αθήνα

Με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΥΠΥΤ) στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Βαγγέλη Κωνσταντίνου είχε συνάντηση την Παρασκευή 1η Μαρτίου ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου προκειμένου να συζητηθεί η πορεία των έργων του Δήμου που υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το Υπουργείο καθώς και όσα θα υποβληθούν προς χρηματοδότηση στο άμεσο μέλλον.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο κ. Παπαγεωργίου συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028.
Το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Αδελφότητας Σαμίων Αθήνας, του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αθήνας και του Συλλόγου Σπαθαριωτών Αθήνας, στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευσέβιος ενώ παρέστησαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη, ο Βουλευτής Σάμου καθηγητής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους και ο πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Το παρών έδωσε επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης που, όπως είναι γνωστό, έλκει την καταγωγή του από την Υδρούσσα καθώς και η Σαμιώτισσα
Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κ. Ευαγγελία Μπαφούνη.
Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ευχήθηκε μια καλή χρονιά σε όλες και όλους τις παρευρισκόμενες και παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και τόνισε ότι οι δεσμοί των
Σαμιωτών, όπου γης, με το νησί μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν ισχυροί.
Επίσης ο κ. Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το stand του ΕΟΣ Σάμου στην έκθεση Oινόραμα, στο Ζάππειο Μέγαρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους και εργαζομένους της Ένωσης.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software