officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Λευκή Νύχτα και μεγάλο λαϊκό πανηγύρι την επόμενη μερα

25 Ιουλ, 2023 - 09:07
Λευκή Νύχτα και μεγάλο λαϊκό πανηγύρι την επόμενη μερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου δημιούργησε μία ομάδα για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων με κορυφαίο γεγονός την Λευκή Νύχτα, το όνομα αυτής Samos Events '23.

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε το σύνολο των εκδηλώσεων οι οποίες είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Επιμελητηρίου Σάμου.

Οι εκδηλώσεις:

1. Σαβ. 29 Ιουλίου - Λευκή Νύχτα – Παραλιακή οδός και εμπορικοί δρόμοι

2. Κυρ 30 Ιουλίου – Νησιώτικο Πανηγύρι – Πλατεία Πυθαγόρα

3. Τριτ. 1 Αυγούστου – Color Party – Πλατεία Πυθαγόρα

4. Παρ.11 Αυγούστου – Samos Love Movement Festival – Μαούνες, Λιμάνι Μαλαγαρίου

Όχι τυχαία αλλά προγραμματισμένα και με την συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών θα έχουμε διήμερους εορτασμούς για τους Σάμιους Αγίους στην πόλη μας 29 και 30 Ιουλίου.

Στις 29/7 πριν από την έναρξη της Λευκής Νύχτας θα τελεστεί εσπερινός στις 19.30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και κατόπιν λιτανεύσεως των Ιερών Λειψάνων και Ιερών εικόνων των Αγίων στις 20.45 με προορισμό την πλατεία Πυθαγόρα θα ψαλεί μια σύντομη δέηση. 

Μετά η πόλη μπαίνει ρυθμούς εορτασμού με διάθεση για ατελείωτη διασκέδαση, μουσικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες με διάφορα μουσικά δρώμενα και εμπορικά καταστήματα ανοιχτά μέχρι αργά, με τις καλύτερες ευκαιρίες του χρόνου.

Το ΚΤΕΛ Σάμου έχει ανακοινώσει τα δρομολόγια του από όλη την Σάμο και το κόστος του εισιτηρίου ανά περιοχή. Προτείνουμε προ κράτηση εισιτηρίων για την εξασφάλιση της εύκολης και σίγουρης μετακίνησης σας. 

Στις 30/7 που είναι και η ημέρα εορτασμού των Σάμιων Αγίων θα στηθεί ένα νησιώτικο πανηγύρι με τους Γαμιαίους και το συγκρότημά τους. Παράλληλα η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους απόδημους συμπατριώτες μας. Θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα και χορευτικά με διάθεση να γίνουμε μία μεγάλη παρέα.

Την 1/8 έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε έναν από τους πιο καταξιωμένους DJ στην mainstream dance μουσική τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Dee Jay 95.2 για μία μεγάλη βραδιά με πολλά χρώματα, χορό και ανεμελιά.

Τέλος στις 11/8 το νέο μας φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής με ξένους και ντόπιους DJ στην περιοχή Μαούνες στο λιμάνι Μαλαγαρίου. Ήρθε για μείνει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι δυναμικό και μαγευτικό.

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software